σχετικά με εμάς

Βίλες & Διαχείριση ξενοδοχείου

Η Athina Hospitality είναι μια εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και βιλών αφοσιωμένη στην παροχή επαγγελματικής υποστήριξης στους ξενοδόχους μέσω της εμπειρίας της ομάδας της. Έχουμε την τεχνογνωσία για το πώς να δώσουμε νέα πνοή στα ακίνητα αυξάνοντας την επιχειρηματική τους ευαισθητοποίηση στην αγορά καθώς και δημιουργώντας και διατηρώντας ποιοτικές υπηρεσίες για τους επισκέπτες τους.

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη τουρισμού που έχουν μεγάλη γνώση της αγοράς μέσα από τις διαφορετικές θέσεις τους που έχουν παρακολουθήσει και εντριφήσει κατά τη διάρκεια της καριέρας τους. Ο όμιλος της Athina Hospitality μπορεί να προσφέρει στον ξενοδόχο υπηρεσίες πωλήσεων & εσόδων, διαχείρισης του ακινήτου καθώς και συμβούλους εσωτερικής διακόσμησης και πολιτικούς μηχανικούς.

ATHINA HOSPITALITY

Το πάθος μας είναι οι ποιοτικές υπηρεσίες και στόχος μας είναι να οικοδομήσουμε ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ των ομάδων μας και των συνεργατών μας. Αυτό είναι το μείγμα επιτυχίας στις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στον τουριστικό κλάδο.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ: